VEW verslaat UNO thuis met 6-3

Deze week staat vv UNO op het programma voor ons VEW. Na vijf wedstrijden al niet meer gewonnen te hebben wordt het voor VEW de hoogste tijd om weer eens de drie punten te pakken. UNO dat in de onderste regionen van de derde klasse te vinden is, is daar wel een uitgelezen prooi voor. Toch weet iedereen dat het vandaag geen makkelijke wedstrijd zal zijn. Waar VEW-trainer AndrĂ© Markus al voor waarschuwde was ‘onderschatting’ bij zijn eigen ploeg en bij het beginnen van de wedstrijd was dit juist gelijk te zien. VEW was in veel opzichten slap en de scherpte ontbrak. Onder de hoge druk van UNO kon niet worden uitgevoetbald en na het eerste kwartier kwam UNO dan ook verdiend op voorsprong. Na dit doelpunt bleef het echter slap en was het vooral hopen op dat ene moment en na een half uur spelen gebeurde dit ook. Een voorzet werd slecht verwerkt aan de kant van UNO en op wonderbaarlijke wijze haalde de meegekomen aanvoerder, David Straetemans, uit in een omhaal die recht de kruising inging. Na dit wonderdoelpunt nam VEW het heft in handen en werd het de bovenliggende partij, meerdere kansen deden zich voor. Zo maakten Jordy de Gier dan ook het volgende werelddoelpunt door vanaf buiten het strafschopgebied op gevoel de bal over de keeper te jagen. Nog voor rust maakten VEW op een goede steekbal van Gerben Siezenga de 3-1 maar deze werd onterecht afgekeurd door de grensrechter. Een 2-1 ruststand hield UNO dus nog in leven maar bij het beginnen van de tweede helft bleek al dat VEW vol voor de overwinning ging, een keepersfout zorgde er na 60 minuten voor dat kevin van der Weijden vrij kom uithalen. Een droge knal vanaf het strafschopgebied zorgde voor de 3-1. Hierna nam VEW wat gas terug en dit leidde ook tot de 3-2, het geloof bij UNO werd al snel van hen afgenomen toen van der Weijden de 4-2 binnen schoot. Enkele minuten later kon UNO weer het balletje uit het net vissen na een doelpunt van Rick den Hollander. Invaller Stan Teeuwen maakten ook nog een doelpunt op aangeven van Jeroen Veltenaar. Nadat VEW uitgeraasd was wist UNO nog een keer te scoren wat een eindstand van 6-3 opleverden. Eindelijk dus weer eens een overwinning voor VEW.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply